Sähkötekniikka Takala

Aurinkopaneelit Jyväskylä & Keski-Suomi

Rahoitusmahdollisuus myös saatavilla, ota yhteyttä kysyäksesi lisää

Tilaa aurinkopaneelit asennuksineen Sähkötekniikka Takalalta

Aurinkopaneelien hankkiminen on järkevä sijoitus, jolla säästät rahaa ja nostat kiinteistösi arvoa. Aurinkopaneelit ovat erittäin helppo ja ympäristöystävällinen tapa tuottaa omaa puhdasta energiaa kotiisi. Toimitamme ja asennamme aurinkopaneelit Jyväskylässä vahvalla osaamisella. Teemme yhteistyötä Naps aurinkovoimaloiden kanssa. Naps on toimittanut aurinkosähköjärjestelmiä vuodesta 1981, joten saat takuulla tarpeisiisi räätälöidyn ratkaisun. Me Takalalla olemme puolestaan toteuttaneet monipuolisia sähköurakointeja Jyväskylässä ja Keski-Suomen alueella reilu 10 vuoden ajan.

Ota yhteyttä

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Aurinkopaneelien asentaminen

Tutustu aurinkopaneelien hankintaan, asentamiseen ja hyötyihin alta, ja ota yhteyttä, mikäli kotisi, kesämökkisi tai suurempi kiinteistösi on vailla aurinkopaneeleita Jyväskylässä tai sen lähialueilla. Vastaamme mielellämme myös aurinkopaneeleihin liittyviin kysymyksiin!
Meiltä saat nopean ja vaivattoman asennuksen aurinkopaneeleille. Toimitamme ja asennamme aurinkopaneelit Jyväskylässä ja Keski-Suomessa kaiken kokoisiin kiinteistöihin. Myymme suositut ja joustavat Naps aurinkovoimalat ja huolehdimme, että saat ne käyttöön helposti. Kokeneet asentajamme takaavat aurinkopaneelien luotettavuuden ja toimivuuden.
Panostamme kokonaisvaltaiseen palveluun aina aurinkopaneelien hankinnasta asennukseen asti.
Autamme sinua valitsemaan oikean kokoiset aurinkopaneelit kotisi tai muun kiinteistösi tarpeiden mukaan. Voit täysin huoletta jättää kaikki aurinkopaneeleiden hankkimiseen, mitoittamiseen ja sijoitteluun liittyvät kysymykset meille. Varmistamme kartoituksen yhteydessä, että rakennuksessa on riittävän tuettu paikka aurinkopaneeleille. Aurinkopaneelit voidaan asentaa usealla eri tavalla, ja meiltä saat kiinnitysjärjestelmän kaikille kattotyypeille. Lisäksi aurinkopaneelit voidaan asentaa maahan tai integroida rakennuksen seiniin. Näitä vaihtoehtoja käytetään kuitenkin useimmiten erityisen suurissa kiinteistöissä tai järjestelmissä.

Aurinkopaneeleista hyötyä niin energiakuluihin kuin ympäristölle

Aurinkopaneeleilla voit pienentää kiinteistön sähkö- ja lämmityskuluja huomattavasti. Lisäksi aurinkopaneelit ovat ympäristöystävällinen ratkaisu. Aurinkopaneelien edut ympäristölle ja rahalliselle säästölle ovat mittavat:

Usein kysyttyä aurinkopaneeleiden hankinnasta

Aurinkopaneelit toimivat hyvin Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa. Hyvän varjostumisen kestokyvyn ansiosta aurinkopaneelit tuottavat sähköä talvellakin. Parhaiten aurinkopaneelit tuottavat sähköä tietysti kesäkuukausina, mutta koska päivä alkaa pidentyä jo maaliskuussa, on koko vuodelle jakautuva tuotto Suomessa loistavalla tasolla.
Aurinkopaneelien asennuksen työosuudesta on mahdollista saada verottajan määrittämä maksimisumma kotitalousvähennystä. Autamme tarvittaessa kotitalousvähennyksen hakemisessa – kotitalousvähennys on merkittävä summa asennustyöstä!
Aurinkopaneeleita ei kannata asentaa maahan, mikäli tontti ei ole tarpeeksi avara. Maa-asennuksissa varjostuksia syntyy herkemmin kuin katolle asennettaessa. Aurinkopaneelien asennus maahan kannattaa, jos kyseessä on hyvin suuri järjestelmä, maa-alue on suuri ja yksityinen, se voidaan aidata tai se on muuten turvallinen aurinkopaneelien sijoittamiselle.
Aurinkopaneeleille on saatavilla erilaisia telineitä, joiden avulla sopiva kaltevuuskulma ja ilmansuunta saadaan myös tasakattoisille rakennuksille.
Aurinkopaneelien asennus kestää yleensä 1-3 päivää, riippuen järjestelmän koosta ja asennuspaikasta. Ammattilaisemme huolehtivat asennuksesta nopeasti ja huolellisesti.
Aurinkopaneelien asentamisen lupakäytännöt vaihtelevat sen mukaan mihin ja minkälaiseen rakennukseen aurinkosähköjärjestelmä asennetaan. Sähköverkkoon kytkettävä aurinkosähköjärjestelmä tarvitsee liittämisluvan verkkoyhtiöltäsi. Me hoidamme tarvittavan hakemuksen!